Wieprzowina i kapusta kiszona z ziemniakami
Wieprzowina i kapusta kiszona z ziemniakami wymaga około 5 godzin i 20 minut od początku do końca. To danie główne ma 600 kalorii, 48g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Za 4,48 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką liście laurowe, kminek, kiszoną kapustę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pieczeń wieprzowa z kiszoną kapustą i słodkimi ziemniakami, Wędzony Kotlet Schabowy Z Kiszoną Kapustą, Ziemniakami I Musem Jabłkowym, oraz Wieprzowina, kapusta kiszona i słodkie ziemniaki-Szybkowar.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj kapustę kiszoną, cebulę, jabłka, syrop kukurydziany, liście laurowe, kminek i pieprz. Łyżka pół do 5-qt. powolna kuchenka; top z ziemniakami.
Kotlety wieprzowe do pieczenia 6 cali. od ognia przez 3-4 minuty z każdej strony lub do zrumienienia; umieść na ziemniakach. Łyżka pozostałej mieszanki kiszonej kapusty na wieprzowinę.
Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 1 godzinę. Zmniejsz ogień do małego; gotuj 4-5 godzin dłużej lub do miękkości mięsa. Odrzuć liście laurowe.