Wieprzowina i frytki orzechowe

Wieprzowina i frytki orzechowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać wieprzowinę i orzeszki ziemne Stir-Fry spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 265 kalorii, 28g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, rosół z kurczaka, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kurczak z brokułami Stir-Fry, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Stek Sezamowy Stir Fry.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj bulion, sos sojowy, ocet i skrobię kukurydzianą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ciepły olej w woku lub dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodać imbir i białą część szalotki. Gotować, stale mieszając, aż szalotki są po prostu zmiękną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
ImbirImbir
4
Dodaj wieprzowinę i gotuj, podrzucając szczypcami, aż będzie jędrna i nie będzie już różowa, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
5
Wymieszać w sosie i 1/4 szklanki orzeszków ziemnych. Gotować, ciągle mieszając, aż sos zgęstnieje i wieprzowina jest podgrzewana przez 2 minuty. Jeśli sos jest zbyt gęsty, dodaj bulion, 1 łyżkę. w czasie, aż do osiągnięcia pożądanej konsystencji. Wierzch z zieloną częścią szalotki i 1 łyżką. orzeszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
BulionBulion
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn