Wieprzowina czosnkowa z pomidorem i bazylią
Wieprzowina czosnkowa z pomidorem i bazylią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,26 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 21g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy ryż, olej z orzeszków ziemnych, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bazylia czosnek piersi z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym, Sos pomidorowy czosnkowo-bazyliowy, oraz Quiche z pomidorem, bazylią i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wieprzowinę, 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej, sól, i pieprz w małej misce, podrzucając do herbu.
Połączyć wodę, sos ostrygowy, cukier, Sriracha, i pozostałe 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej w małej misce.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać mielonego czosnku i wieprzowiny mieszaniny; podsmażyć 3 minut lub aż wieprzowina zostanie wykonana.
Dodaj posiekane pomidory; smażyć 1 minutę.
Dodać mieszankę skrobi kukurydzianej; gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Dodaj bazylii; mieszać do połączenia.
Zdjąć z ognia i posypać cebulą.
Podawać z brązowym ryżem.