Wieprzowina Bianca Zielona Chile
Zielona wieprzowina Bianca Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 1,26 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 17g białka, oraz 6G tłuszczu. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól, kolendrę, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zielone Chile Z Wieprzowiną, Zielona Wieprzowina Chile, oraz Zielona Chile Pork Posole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój wieprzowinę na małe kawałki, usuwając jak najwięcej tłuszczu.
Przełożyć wieprzowinę na dużą patelnię lub holenderski piekarnik i gotować i mieszać, aż zbrązowieje.
Mieszać w cebuli, papryka, papryka chile, i cilantro.
Dodać wodę i sherry, doprawić oregano i solą. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 2 1/2 godziny, lub aż wieprzowina będzie miękka. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Cava Mestres Reserva Brut 1312. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Cava Mestres Reserva Brut 1312]()
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Jasnożółty słomkowy kolor z widocznymi zielonymi pasemkami i drobnymi, eleganckimi bąbelkami. Wyraźne odzwierciedlenie rocznika: delikatna Finezja z intensywnymi aromatami białych owoców, kwiatów i świeżo ciętych ziół. Na podniebieniu jest świeży, odsłaniając wielką równowagę słodyczy i kwasowości. Przyjemny i łatwy do picia.