Wieloziarniste wegańskie i bezglutenowe ciasteczka czekoladowe

Wieloziarniste wegańskie i bezglutenowe ciasteczka czekoladowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Multi-Grain wegańskie i bezglutenowe Chocolate Chip Cookies spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 103 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mieszanki mąki, ekstrakt z wanilii, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 185 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z nadzieniem czekoladowym (bezglutenowe, bez ziarna, bez orzechów, Wegańskie, przyjazne dla Paleo), Ciasteczka Czekoladowe (Bez Ziarna, Bez Glutenu, Paleo, Primal), oraz Ciasteczka Czekoladowe Z Mąki Kokosowej (Ziarno + Bezglutenowe ) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF i ułóż arkusz ciastek silikonową matą do pieczenia lub papierem do pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz wodę i zmielone nasiona lnu w misce do mieszania i odstaw na bok, podczas gdy łączysz suche ingredients.In średniej wielkości miskę, połączyć mąki, ksantan lub guma guar, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, i sól.Z powrotem w misce lnu, dodać margarynę, cukry, i wanilii, ubijając, aż ładne i kremowe.Wymieszać lub ubić w mieszaninie mąki, aż dobrze połączone, a następnie wymieszać z wiórkami czekoladowymi.Upuść ciasto przez dużą łyżkę stołową-ful na blasze do pieczenia, lub jeśli wolisz twardsze ciasto, przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę, aby firma się (patrz mój przykład powyżej, co ciasteczka okazują się jak, gdy ciasto jest schłodzone, czy nie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię LnianeSiemię Lniane
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Piec ciasteczka przez 12 do 14 minut, lub do momentu, gdy ledwo zaczynają brązowieć na brzegach-tak naprawdę nie brązowieją w ogóle, więc nie ulegaj pokusie, aby piec je zbyt długo! Gotuj je krócej (12 min), jeśli wolisz żucia, więcej na chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Niech ostygną na blasze do pieczenia przez 10 do 15 minut przed wyjęciem ich oddawać.Będą miękkie i żujące, gdy będą ciepłe, ale po dniu na blacie (choć nadal trochę żujące). W razie potrzeby można je przechowywać w lodówce lub zamrażarce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn