Wielokrotnie Nagradzane Ciasteczka Z Miękkimi Kawałkami Czekolady
Wielokrotnie nagradzane ciasteczka z miękkimi kawałkami czekolady wymagają około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten deser ma 190 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 72 i kosztuje 28 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 32767 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką ekstrakt z wanillanu, orzechy włoskie, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Wielokrotnie Nagradzane Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady, Wielokrotnie Nagradzane Niemieckie Czekoladowe Ciasteczka Kanapkowe" Cake", oraz Wielokrotnie Nagradzane Czekoladowe Babeczki Kokosowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Przesiej mąkę i sodę oczyszczoną, odłóż na bok.
W dużej misce wymieszaj masło, brązowy cukier i biały cukier. Ubij mieszankę puddingu instant, aż się połączy. Dodaj jajka i wanilię. Wmieszaj mąkę. Na koniec dodaj kawałki czekolady i orzechy. Upuść ciasteczka zaokrąglonymi łyżkami na niesmażone arkusze ciastek.
Piec przez 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku. Krawędzie powinny być złotobrązowe.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Ciasteczka z kawałkami czekolady można łączyć z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.