Wielkanocny Torcik Z Koszyczkiem
Przepis wielkanocny kosz ciasto może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w około 2 godziny i 18 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Jeśli masz mix ciasto, rich & kremowa czekolada Fudge lukier, kokos, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako deser. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Wielkanocny Torcik Z Koszyczkiem, Wielkanocny Torcik Z Koszyczkiem, oraz Wielkanocny Kosz Cukierki Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Zrobić i schłodzić ciasto zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch 8-lub 9-calowych okrągłych patelni na ciasto.
Umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół, na talerzu do serwowania.
Rozprowadzić z około 1/3 szklanki lukru. Wierzch z drugą warstwą, zaokrąglony bok do góry. Na wierzchu ciasta wyłożyć cienką warstwę lukru. Wykonaj wzór splotu kosza w lukrze na boku ciasta, rysując długie na cale poziome i pionowe linie z zębami widelca.
Wstrząśnij kokosem i 3 lub 4 krople koloru spożywczego w szczelnie przykrytym słoiku, aż równomiernie przyciemni; posypać ciasto.
Umieść jajka na kokosie. Przechowywać luźno przykryte.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Aichenberg Premium Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Aichenberg Premium Gruner Veltliner]()
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.