Wielkanocne ciasto mięsne babci Marino
Wielkanocne ciasto mięsne babci Marino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 16G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, pietruszkę, salami i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salami można śledzić to danie główne z Czekoladowy Deser Salami jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Wielkanocne Ciasto Mięsne, Stek San Marino, oraz Pierniki babcie (piernikowe ciasteczka).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Przełóż szynkę i salami na małe kawałki i umieść w średniej misce. Wymieszać z serem ricotta, jajkiem i pietruszką. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić. Naciśnij jeden pie crust do 9 calowy talerz ciasto i wypełnić mieszaniną mięsa. Przykryć drugą skórkę pie i naciśnij krawędzie razem do uszczelnienia.
Wytnij kilka szczelin na górze, aby odpowietrzyć parę.
Piec przez 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złocisto-brązowe i nadzienie zostanie ustawione. Schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce, aż ostygnie przed podaniem.