Wiele hałasu o steki z wołowiny grzybowej gotowane w piwie

Jeśli masz około 1 godziny i 45 minut do spędzenia w kuchni, Much Ado wokół steków z wołowiny z grzybami gotowanych w piwie może być niesamowitym , bezglutenowym, pierwotnym i דל פחמימות,znym przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 624 kalorie , 48 g białka i 46 g tłuszczu każda. Za 5,72 USD za porcję ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a 3 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako drogie danie główne. Aby przepis był tak aromatyczny, wystarczy mieszanka oliwy z oliwek, masła, cebuli i kilku innych składników. Będzie hitem na Twojej walentynkowej imprezie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 62% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Spróbuj małży w irlandzkim piwie , steków z polędwicy wołowej z smażonymi grzybami i winegretem z czerwonego wina oraz steków nacieranych paprykanem i kolendrą z salsą pomarańczowo-kolendrową, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
Aby przygotować konfiturę grzybową, rozpuść masło w 1 łyżce oleju na średnim ogniu na dużej patelni.
Dodaj cebulę i smaż, aż zaczną robić się przezroczyste.
Dodać grzyby i smażyć, aż puszczą sok. Zmniejsz ogień i gotuj, aż mieszanina się skarmelizuje, następnie dopraw solą i pieprzem do smaku i przełóż do miski. Przykryj i odłóż na bok.
Na tej samej patelni rozgrzej drugą łyżkę oleju na średnim ogniu i smaż steki po około 2 minuty z każdej strony. Zmniejsz ogień do małego i dodaj piwo. Utrzymuj piwo na wolnym ogniu, tuż poniżej wrzenia i gotuj bez przykrycia, aż widelec będzie miękki, około 45 minut do 1 godziny.
Wyjmij stek na deskę do krojenia, aby odpoczął. Zwiększ ogień na patelni, aby piwo zredukowało się o dwie trzecie. Doprawić solą i pieprzem, zdjąć z ognia i dodać masło tuż przed podaniem.
Stek pokroić w cienkie plasterki i ułożyć na talerzu. Nałóż łyżką konfiturę z cebuli grzybowej i polej sosem.