Wiele hałasu o steki z wołowiny grzybowej gotowane w piwie

Wiele hałasu o steki z wołowiny grzybowej gotowane w piwie
Jeśli masz około 1 godziny i 45 minut do spędzenia w kuchni, Much Ado wokół steków z wołowiny z grzybami gotowanych w piwie może być niesamowitym , bezglutenowym, pierwotnym i דל פחמימות,znym przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 624 kalorie , 48 g białka i 46 g tłuszczu każda. Za 5,72 USD za porcję ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a 3 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako drogie danie główne. Aby przepis był tak aromatyczny, wystarczy mieszanka oliwy z oliwek, masła, cebuli i kilku innych składników. Będzie hitem na Twojej walentynkowej imprezie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 62% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Spróbuj małży w irlandzkim piwie , steków z polędwicy wołowej z smażonymi grzybami i winegretem z czerwonego wina oraz steków nacieranych paprykanem i kolendrą z salsą pomarańczowo-kolendrową, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.

Instrukcje

1
Aby przygotować konfiturę grzybową, rozpuść masło w 1 łyżce oleju na średnim ogniu na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory W Julienne Z OliwąSuszone Pomidory W Julienne Z Oliwą
Dodatki Do Wyboru: Bita śmietana, Pestki Granatu I Cukier CukierniczyDodatki Do Wyboru: Bita śmietana, Pestki Granatu I Cukier Cukierniczy
Kotleciki Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (grubość 1-1/2 Cala I 8 Uncji Każdy)Kotleciki Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (grubość 1-1/2 Cala I 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryka (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojona W KostkęPapryka (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojona W Kostkę
2
Dodaj cebulę i smaż, aż zaczną robić się przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (7 Uncji) Makaronu Kolankowego Lub Krążkowego, Ugotowanego I Odsączonego1 Opakowanie (7 Uncji) Makaronu Kolankowego Lub Krążkowego, Ugotowanego I Odsączonego
3
Dodać grzyby i smażyć, aż puszczą sok. Zmniejsz ogień i gotuj, aż mieszanina się skarmelizuje, następnie dopraw solą i pieprzem do smaku i przełóż do miski. Przykryj i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Brukwi, Obranej I Pokrojonej W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala2 Funty Brukwi, Obranej I Pokrojonej W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Suszone Pomidory W Julienne Z OliwąSuszone Pomidory W Julienne Z Oliwą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Likier Wiśniowy, OpcjonalnieLikier Wiśniowy, Opcjonalnie
4
Na tej samej patelni rozgrzej drugą łyżkę oleju na średnim ogniu i smaż steki po około 2 minuty z każdej strony. Zmniejsz ogień do małego i dodaj piwo. Utrzymuj piwo na wolnym ogniu, tuż poniżej wrzenia i gotuj bez przykrycia, aż widelec będzie miękki, około 45 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
AleAle
Kotleciki Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (grubość 1-1/2 Cala I 8 Uncji Każdy)Kotleciki Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (grubość 1-1/2 Cala I 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryka (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojona W KostkęPapryka (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojona W Kostkę
5
Wyjmij stek na deskę do krojenia, aby odpoczął. Zwiększ ogień na patelni, aby piwo zredukowało się o dwie trzecie. Doprawić solą i pieprzem, zdjąć z ognia i dodać masło tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Brukwi, Obranej I Pokrojonej W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala2 Funty Brukwi, Obranej I Pokrojonej W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Dodatki Do Wyboru: Bita śmietana, Pestki Granatu I Cukier CukierniczyDodatki Do Wyboru: Bita śmietana, Pestki Granatu I Cukier Cukierniczy
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
AleAle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryka (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojona W KostkęPapryka (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojona W Kostkę
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
6
Stek pokroić w cienkie plasterki i ułożyć na talerzu. Nałóż łyżką konfiturę z cebuli grzybowej i polej sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory W Julienne Z OliwąSuszone Pomidory W Julienne Z Oliwą
1 Opakowanie (7 Uncji) Makaronu Kolankowego Lub Krążkowego, Ugotowanego I Odsączonego1 Opakowanie (7 Uncji) Makaronu Kolankowego Lub Krążkowego, Ugotowanego I Odsączonego
1 Funt Rozdrobnionego Gotowanego Indyka (najlepiej Ciemnego Mięsa)1 Funt Rozdrobnionego Gotowanego Indyka (najlepiej Ciemnego Mięsa)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn