Wiejska Kuchnia Włoskiej Orecchiette z brokułami Rabe
Wiejska Kuchnia Włoskiej Orecchiette z brokułami Rabe jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 790 kalorii. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz orecchiette, pieprz, brokuły rabe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wiejskie gotowanie włoskich ziemniaków z borowikami, Kuchnia wiejska Włoch": Rigatoni z kalafiorem, oraz Orecchiette AI broccoletti (makaron Orecchiette z brokułami Rabe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż brokuły rabe do dużego garnka z osoloną zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia na średnim ogniu. Kiedy się gotuje, podnieś ciepło do wysokiej i dodaj orecchiette. Gotować, aż makaron jest al dente, 8 do 12 protokół.
W międzyczasie podgrzej razem olej i filety z sardeli na małej patelni na średnim ogniu.
Gdy makaron jest gotowy, odsączyć go i zieleninę i przenieść je do rozgrzanej miski.
Na wierzch wlać olej z sardeli i obficie doprawić pieprzem; w razie potrzeby dodać trochę soli. Podaj ser przy stole.