Więzi rodzinne Chipotle Deviled Eggs and Bacon
Przepis Family Ties Chipotle Deviled Eggs and Bacon jest gotowy w około 2 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 89 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako tania przystawka. Mieszanka klon utwardzony boczek, ząbki czosnku, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chipotle Bacon Deviled Eggs, Chipotle Bacon Dynia Deviled Eggs # PumpkinCan, oraz Chipotle Deviled Eggs.
Instrukcje
Umieść wodę, chiles, cebula, ocet, ketchup, czosnek, i sól w rondlu; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszony i bardzo gęsty, o 1 godzinę.
Wlać mieszaninę chile do blendera nie więcej niż do połowy pełne. Przykryj i przytrzymaj pokrywę; pulsuj kilka razy przed wyjściem, aby zmiksować na gładką powierzchnię. Śmietanę wymieszać z sosem chipotle; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Umieścić jajka w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Jajka wyjąć z gorącej wody, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać.
Miejsce boczek na dużej patelni; gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach. Połowę boczku pokruszyć, pozostały boczek zachować do dekoracji.
Każde jajko pokroić na pół wzdłuż; żółtka umieścić w misce. Żółtka rozgnieść widelcem; wymieszać z majonezem, pokruszonym boczkiem i serem Cheddar. Wymieszać 1 łyżkę sosu chipotle do mieszaniny żółtka lub więcej do smaku.
Na talerzu ułożyć pokrojone bokiem białka. Wymieszać żółtko na połówki białka.
Pozostały boczek posypać nadzieniem; skropić sosem chipotle.