Whiskey and Triple Pork Black Bean Chili

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj Whiskey i potrójną wieprzowinę z Czarnej Fasoli Chili. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 3,91 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 808 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, olej roślinny, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina I Czarna Fasola Chili, Cubanelle & Black Bean Pork Chili, oraz Jerre ' s Black Bean and Pork Slow Cooker Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowy wieprzowina w dużym garnku na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, około 10 minut, dodając trochę oleju, jeśli wieprzowina jest bardzo chuda.
Przełożyć wieprzowinę na talerz.
Dodać boczek do garnka i gotować, często mieszając, aż rumiane, ale nadal miękkie, o 5 protokół. Łyżka tłuszczu i powrót 2 łyżki. za trawkę.
Dodać cebulę i seler i gotować, mieszając często, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Powrót wieprzowiny do garnka i dodać fasolę, chipotles, kminek, bulion, i 1/2 szklanki whisky. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż fasola i wieprzowina będą miękkie, o 1 1/4 godziny.
Wymieszać z chorizo i pozostałą 1/4 szklanki whisky. Dusić, pokryte, aż smaki są mieszane, o 10 minut więcej. Natkę pietruszki wymieszać.
Chochle do misek i top z crme frache i szczypiorkiem.