Wegetariańska dynia piżmowa i szwajcarska Chard Polenta Lasagna

Wegetariańska dynia piżmowa i szwajcarska Chard Polenta Lasagna
Wegetariańska dynia piżmowa i szwajcarska Chard Polenta lasagne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 21g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Mieszanka liści rozmarynu, jajko, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona dynia Maślana i Chard szwajcarski, Risotto z dyni, Chardą Szwajcarską i jabłkami, oraz Chili Z Czarnej Fasoli Z Dyni I Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużym rondlu na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodać 1/3 szklanki szalotki, rozmaryn, i tymianek, doprawić solą, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki zmiękną, o 4 protokół.Zwiększyć ciepło do wysokiej, dodać odmierzoną wodę, mleko i odmierzoną sól, wymieszać, aby połączyć i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i, stale ubijając, powoli wlej polentę cienkim, stałym strumieniem, aż wszystko zostanie włączone i nie będzie grudek.Gotować, ubijając lub mieszając drewnianą łyżką od czasu do czasu, aż polenta odciągnie się od boków patelni i ziarna zmiękną, około 35 do 40 minut. (Jeśli polenta zaczyna się zbyt gruba, zanim to zrobisz, dodaj wodę 1/4 szklanki na raz w razie potrzeby.) Tymczasem przygotuj squasha.Używając obieraczki do warzyw, obrać Kabaczek, a następnie przyciąć końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Pokrój na pół wzdłuż i usuń nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Pokrój każdą połowę w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
6
Kromki umieścić w dużej misce, dodać 2 łyżki oleju, obficie doprawić solą i pieprzem, i wymieszać rękami, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Rozłóż dynię w równej warstwie na blasze do pieczenia. Piec do miękkości noża, o 20 protokół. Miskę wytrzeć i odstawić na bok (nie trzeba jej myć). Gdy squash jest gotowy, przenieść go do stojaka drucianego do ostygnięcia. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 191°. gdy polenta jest gotowa, mieszać w ser Gruyère, aż stopi się i równomiernie włączone. Smak i doprawić solą w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Przenieść mieszaninę polenta do 17-na-12-calowy obręczy blachy do pieczenia. Za pomocą gumowej szpatułki rozprowadź ją na równą warstwę; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Dodać pozostałe 1/3 szklanki szalotki, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 4 protokół. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości, dodać wino i gotować, aż prawie odparuje, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Dodać chard, doprawić solą i pieprzem i gotować, podrzucając stale szczypcami, aż całkowicie zwiędnie i zmięknie, a płyn prawie odparuje, około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
12
Przenieść mieszaninę do durszlaka w zlewie i odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż będzie wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, około 10 minut.Gdy mieszanina chard ostygnie, wycisnąć Duże garści, aby uwolnić nadmiar cieczy i przenieść do deski do krojenia. Drobno posiekać i umieścić w zarezerwowanej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
13
Dodać ricottę i 3/4 szklanki Asiago i wymieszać do połączenia. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Ser AsiagoSer Asiago
1
Wytnij polentę na pół w poprzek (powinieneś mieć 2 kawałki, które są w przybliżeniu 8 na 6 cali każda). Używając płaskiej szpatułki, przenieś 1 połówki w dużych kawałkach do naczynia do pieczenia 13 na 9 cali i za pomocą rąk naciśnij równą warstwę, aby całkowicie pokryć dno naczynia. Używając gumowej szpatułki, równomiernie rozprowadź połowę mieszanki ricotty na polencie i rozłóż ją na równą warstwę. Połowę kawałków squasha równomiernie wymieszać z masą ricotta. Powtórz warstwy jeszcze raz z pozostałymi połówkami polenty, mieszanki ricotta i squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera Asiago.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser AsiagoSer Asiago
3
Piec, aż ser topi się, a wierzch jest złoty brąz, o 30 do 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia45
Magazyn