Wegetariańska dynia piżmowa i szwajcarska Chard Polenta Lasagna

Wegetariańska dynia piżmowa i szwajcarska Chard Polenta Lasagna
Wegetariańska dynia piżmowa i szwajcarska Chard Polenta lasagne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 21g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Mieszanka liści rozmarynu, jajko, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona dynia Maślana i Chard szwajcarski, Risotto z dyni, Chardą Szwajcarską i jabłkami, oraz Chili Z Czarnej Fasoli Z Dyni I Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużym rondlu na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać 1/3 szklanki szalotki, rozmaryn, i tymianek, doprawić solą, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki zmiękną, o 4 protokół.Zwiększyć ciepło do wysokiej, dodać odmierzoną wodę, mleko i odmierzoną sól, wymieszać, aby połączyć i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i, stale ubijając, powoli wlej polentę cienkim, stałym strumieniem, aż wszystko zostanie włączone i nie będzie grudek.Gotować, ubijając lub mieszając drewnianą łyżką od czasu do czasu, aż polenta odciągnie się od boków patelni i ziarna zmiękną, około 35 do 40 minut. (Jeśli polenta zaczyna się zbyt gruba, zanim to zrobisz, dodaj wodę 1/4 szklanki na raz w razie potrzeby.) Tymczasem przygotuj squasha.Używając obieraczki do warzyw, obrać Kabaczek, a następnie przyciąć końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Pokrój na pół wzdłuż i usuń nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Pokrój każdą połowę w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
6
Kromki umieścić w dużej misce, dodać 2 łyżki oleju, obficie doprawić solą i pieprzem, i wymieszać rękami, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozłóż dynię w równej warstwie na blasze do pieczenia. Piec do miękkości noża, o 20 protokół. Miskę wytrzeć i odstawić na bok (nie trzeba jej myć). Gdy squash jest gotowy, przenieść go do stojaka drucianego do ostygnięcia. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 191°. gdy polenta jest gotowa, mieszać w ser Gruyère, aż stopi się i równomiernie włączone. Smak i doprawić solą w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Przenieść mieszaninę polenta do 17-na-12-calowy obręczy blachy do pieczenia. Za pomocą gumowej szpatułki rozprowadź ją na równą warstwę; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Dodać pozostałe 1/3 szklanki szalotki, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 4 protokół. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości, dodać wino i gotować, aż prawie odparuje, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Dodać chard, doprawić solą i pieprzem i gotować, podrzucając stale szczypcami, aż całkowicie zwiędnie i zmięknie, a płyn prawie odparuje, około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
12
Przenieść mieszaninę do durszlaka w zlewie i odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż będzie wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, około 10 minut.Gdy mieszanina chard ostygnie, wycisnąć Duże garści, aby uwolnić nadmiar cieczy i przenieść do deski do krojenia. Drobno posiekać i umieścić w zarezerwowanej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Dodać ricottę i 3/4 szklanki Asiago i wymieszać do połączenia. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Ser AsiagoSer Asiago
1
Wytnij polentę na pół w poprzek (powinieneś mieć 2 kawałki, które są w przybliżeniu 8 na 6 cali każda). Używając płaskiej szpatułki, przenieś 1 połówki w dużych kawałkach do naczynia do pieczenia 13 na 9 cali i za pomocą rąk naciśnij równą warstwę, aby całkowicie pokryć dno naczynia. Używając gumowej szpatułki, równomiernie rozprowadź połowę mieszanki ricotty na polencie i rozłóż ją na równą warstwę. Połowę kawałków squasha równomiernie wymieszać z masą ricotta. Powtórz warstwy jeszcze raz z pozostałymi połówkami polenty, mieszanki ricotta i squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera Asiago.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser AsiagoSer Asiago
3
Piec, aż ser topi się, a wierzch jest złoty brąz, o 30 do 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia45
Magazyn