Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj wegetariańskiej zupy z białej fasoli. Ten bezglutenowy i wegański przepis serwuje 7 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 5G tłuszczu i w sumie 220 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś tymianek, pieprz, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegetariańska kiełbasa i zupa z białej fasoli, Wegetariańskie Chili z czarnej i białej fasoli, oraz Wegetariański gulasz z białej fasoli i boćwiny dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podsmaż cukinię, cebulę, seler i marchewkę na oleju przez 5-7 minut lub do uzyskania chrupiącej miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)