Wegańskie Bezglutenowe Ciasteczka Czekoladowe

Wegańskie Bezglutenowe Ciasteczka Czekoladowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Jeśli 74 grosze za porcję spada w budżecie, wegańskie bezglutenowe ciasteczka czekoladowe może być wielki bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jeśli masz mleko nerkowca, bezmleczne nie uwodorniona margaryna, Mączka z nasion lnu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 745 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepsze wegańskie i bezglutenowe ciasteczka czekoladowe, Bezglutenowy Wtorek: Wegańskie Ciasteczka Czekoladowe, oraz Clark ' s wegańskie i bezglutenowe ciasteczka czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF.Linia 2 blachy do pieczenia z silpat lub pergaminem.Puree z fasoli i napoju mlecznego w maszynce do jedzenia, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Brzoskwiń, OdsączonychPuszka Brzoskwiń, Odsączonych
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wyjąć 1/2 szklanki puree i przechowywać w lodówce resztę do innego użytku.Za pomocą miksera elektrycznego, śmietany razem bezmlecznej margaryny, skracania i cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodaj 1/2 Puchar puree z białej fasoli i obu ekstraktów i pokonać ze średnią prędkością, aż dobrze połączone.
4
Dodaj mąkę z ciecierzycy, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, sól morska i cynamon, i wymieszać na niskiej prędkości, aż całkowicie włączone, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.Wymieszać w pekan i czekolady chipsy ręcznie.Używając miary łyżki, zrób 12 równomiernie rozmieszczonych kopców na każdej przygotowanej blasze do pieczenia.Palcami delikatnie wciśnij każdy kopiec w około 1/2-calowe ciastko.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Mąka Z CiecierzycyMąka Z Ciecierzycy
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Umieść blachy do pieczenia na stojakach środkowych i piec przez 14 do 16 minut, obracając arkusze po 7 minutach, lub aż po prostu zacznie się złocić wokół krawędzi.Pozwól, aby ciasteczka całkowicie ostygły na blasze do pieczenia umieszczonej na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Podawać natychmiast lub przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn