Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Jeśli 74 grosze za porcję spada w budżecie, wegańskie bezglutenowe ciasteczka czekoladowe może być wielki bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jeśli masz mleko nerkowca, bezmleczne nie uwodorniona margaryna, Mączka z nasion lnu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 745 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepsze wegańskie i bezglutenowe ciasteczka czekoladowe, Bezglutenowy Wtorek: Wegańskie Ciasteczka Czekoladowe, oraz Clark ' s wegańskie i bezglutenowe ciasteczka czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF.Linia 2 blachy do pieczenia z silpat lub pergaminem.Puree z fasoli i napoju mlecznego w maszynce do jedzenia, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Brzoskwiń, Odsączonych
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Wyjąć 1/2 szklanki puree i przechowywać w lodówce resztę do innego użytku.Za pomocą miksera elektrycznego, śmietany razem bezmlecznej margaryny, skracania i cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
¼ Czubatej Szklanki Mąki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodaj 1/2 Puchar puree z białej fasoli i obu ekstraktów i pokonać ze średnią prędkością, aż dobrze połączone.
4
Dodaj mąkę z ciecierzycy, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, sól morska i cynamon, i wymieszać na niskiej prędkości, aż całkowicie włączone, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.Wymieszać w pekan i czekolady chipsy ręcznie.Używając miary łyżki, zrób 12 równomiernie rozmieszczonych kopców na każdej przygotowanej blasze do pieczenia.Palcami delikatnie wciśnij każdy kopiec w około 1/2-calowe ciastko.
Umieść blachy do pieczenia na stojakach środkowych i piec przez 14 do 16 minut, obracając arkusze po 7 minutach, lub aż po prostu zacznie się złocić wokół krawędzi.Pozwól, aby ciasteczka całkowicie ostygły na blasze do pieczenia umieszczonej na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół