Wegańskie Burgery Z Fasoli

Wegańskie Burgery Z Fasoli
Przepis Vegan Bean Burgers jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut i jest zdecydowanie niesamowity bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 1g tłuszczu i w sumie 180 kalorii. 60 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka fasoli adzuki, bazylii, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny wynik spoonacular 97%. Spróbuj Super Food Black Bean Wegańskie Burgery, Burgery z czarnej fasoli i komosy ryżowej z Truskawkowym sosem BBQ ( Vegan + GF), oraz Wegańskie Burgery Z Komosy Ryżowej dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W rondelku zagotować 1 1/2 szklanki wody; dodaj owies. Zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu, ciągle mieszając, aż owies wchłonie wodę, 1 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotuj i mieszaj cebulę, marchewkę, seler i czosnek w gorącym oleju do miękkości, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wymieszaj 2 łyżki wody, bazylii i soli z mieszanką cebuli. Przykryj patelnię i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż woda się wchłonie, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przenieś mieszankę cebulową i owsianą do robota kuchennego; dodaj fasolę adzuki i pietruszkę. Puree, aż mieszanina zostanie w pełni wymieszana. Powoli mieszaj mąkę z brązowego ryżu do mieszanki, aż do całkowitego włączenia. Uformuj mieszaninę w 8 pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa BrązowaMąka Ryżowa Brązowa
Fasola AdzukiFasola Adzuki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Rozgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu; smażyć placki na rozgrzanym oleju, aż lekko się zrumienią, około 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia61
Magazyn