Wasabi Homar Mash

Wasabi Homar Mash
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Mash z homara Wasabi. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 263 kalorie, 10g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pastę wasabi, mleko, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Veggie ~ cakes W / Wasabi Pea Mash, Jajecznica z homara z wasabi Hollandaise i chrupiącym porem i plackami ziemniaczanymi #Festivus, oraz Panko Crusted Wasabi Salmon with Orange Wasabi Cream Sauce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj ogony homara i gotować na wolnym ogonie, aż gotowane przez, O 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
3
Wyjąć ogony z wody i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Wyjmij mięso ze skorupy, wyrzuć skorupę i posiekaj mięso na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Doprowadzić wodę z powrotem do wrzenia i dodać ziemniaki. Gotować ziemniaki, aż bardzo miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Odcedzić ziemniaki i włożyć je z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać mleko, masło, sok z małży, sos sojowy i pastę wasabi. Ziemniaki rozgnieść i zmiksować wszystkie składniki. Wymieszaj więcej mleka, jeśli ziemniaki są zbyt suche. Delikatnie wymieszać z estragonem i mięsem homara. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
Pasta WasabiPasta Wasabi
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
8
Podawać na ciepło.
9
Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar w menu? Spróbuj połączyć się z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki)
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki)
Ten Chablis ujawnia białe nuty owocowe, takie jak brzoskwinia, i ma trwałą strukturę mineralną. W ustach kamienne uczucie, które jest tak typowe dla Chablis, sprawia, że jest to okrągłe i czyste wino.Podawać między 53-57 ° F. To wino powinno być wietrzone lub dekantowane przed degustacją.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn