Wasabi Homar Mash
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Mash z homara Wasabi. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 263 kalorie, 10g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pastę wasabi, mleko, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Veggie ~ cakes W / Wasabi Pea Mash, Jajecznica z homara z wasabi Hollandaise i chrupiącym porem i plackami ziemniaczanymi #Festivus, oraz Panko Crusted Wasabi Salmon with Orange Wasabi Cream Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj ogony homara i gotować na wolnym ogonie, aż gotowane przez, O 8 protokół.
Wyjąć ogony z wody i ostudzić.
Wyjmij mięso ze skorupy, wyrzuć skorupę i posiekaj mięso na kawałki wielkości kęsa.
Doprowadzić wodę z powrotem do wrzenia i dodać ziemniaki. Gotować ziemniaki, aż bardzo miękkie, o 30 protokół.
Odcedzić ziemniaki i włożyć je z powrotem do garnka.
Dodać mleko, masło, sok z małży, sos sojowy i pastę wasabi. Ziemniaki rozgnieść i zmiksować wszystkie składniki. Wymieszaj więcej mleka, jeśli ziemniaki są zbyt suche. Delikatnie wymieszać z estragonem i mięsem homara. Doprawić solą i pieprzem.
Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.