Wasabi Crusted Przegrzebki
Wasabi Crusted przegrzebki jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 823 kalorie, 16G białka, oraz 54g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sosu chile, wino śliwkowe, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Panko Crusted Wasabi Salmon with Orange Wasabi Cream Sauce, Zapiekane przegrzebki z Pancettanem nad awokado i Wasabi, oraz Polędwica nori z Shiitake i Wasabi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej rzepakowy na średnim ogniu w średnim rondlu.
Dodać szalotki, imbir, i czosnek i gotować, mieszając często aż szalotki są przezroczyste, o 5 protokół.
Dodaj olej sezamowy, wino śliwkowe, wywar z homara, mleko kokosowe, słodki sos chili i gotuj na wolnym ogniu, aż smaki się połączą, a mieszanina zmniejszy się o około jedną czwartą, około 8 minut.
Dodać puree z mango i doprawić sokiem z limonki i solą. Gotować na wolnym ogniu przez kolejne 3 do 5 minut, następnie przecedzić i odstawić w ciepłe miejsce.
Aby zrobić skórkę: w młynku do przypraw lub moździerzu zmiel nasiona musztardy i kolendry z pieprzem i groszkiem wasabi. Wyreguluj przyprawę proszkiem wasabi i solą.
Krótko przed podaniem toczyć przegrzebki w skorupie.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj przegrzebki i gotować, aż zaczną chrupać następnie flip. Gotować przegrzebki, aż będą chrupiące ze wszystkich stron. Łyżka przegrzebki na ciepłe talerze. Łyżka coulis wokół przegrzebków i służyć.