Wasabi Crusted Przegrzebki

Wasabi Crusted Przegrzebki
Wasabi Crusted przegrzebki jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 823 kalorie, 16G białka, oraz 54g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sosu chile, wino śliwkowe, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Panko Crusted Wasabi Salmon with Orange Wasabi Cream Sauce, Zapiekane przegrzebki z Pancettanem nad awokado i Wasabi, oraz Polędwica nori z Shiitake i Wasabi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej rzepakowy na średnim ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać szalotki, imbir, i czosnek i gotować, mieszając często aż szalotki są przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
3
Dodaj olej sezamowy, wino śliwkowe, wywar z homara, mleko kokosowe, słodki sos chili i gotuj na wolnym ogniu, aż smaki się połączą, a mieszanina zmniejszy się o około jedną czwartą, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodki Sos ChiliSłodki Sos Chili
Stado HomarówStado Homarów
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać puree z mango i doprawić sokiem z limonki i solą. Gotować na wolnym ogniu przez kolejne 3 do 5 minut, następnie przecedzić i odstawić w ciepłe miejsce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MangoPuree Z Mango
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Aby zrobić skórkę: w młynku do przypraw lub moździerzu zmiel nasiona musztardy i kolendry z pieprzem i groszkiem wasabi. Wyreguluj przyprawę proszkiem wasabi i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Proszek WasabiProszek Wasabi
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Groszek WasabiGroszek Wasabi
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
6
Krótko przed podaniem toczyć przegrzebki w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
7
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj przegrzebki i gotować, aż zaczną chrupać następnie flip. Gotować przegrzebki, aż będą chrupiące ze wszystkich stron. Łyżka przegrzebki na ciepłe talerze. Łyżka coulis wokół przegrzebków i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn