Warzywne Quesadillas ze świeżą salsą
Przepis warzywne Quesadillas ze świeżym Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka chipotle chiles w adobo, szpinak baby, fasola, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Sprawdza się jako przystawka przyjazna dla budżetu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Quesadillas wieprzowe ze świeżą salsą, Salsa Ze Świeżych Warzyw, oraz Grillowana Miecznik Z Salsą Ze Świeżych Warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połącz pomidory, cebulę, kolendrę, sok, kminek i sól. W drugim naczyniu, fasola zacieru; mieszać chipotle.Pracując po kolei, górna połowa każdego z nich z 1/4 plasterków awokado, 1/4 fasoli, 1 szklanka szpinaku i 4 łyżki sera; złożyć na pół.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; dodać 1 quesadillaand gotować, przewracając raz, aż obie strony są brązowe i chrupiące, 1 do 2 minut wytrwać. Powtórz z pozostałymi quesadillas.
Ostudzić lekko; każdą quesadillainto pokroić na 3 kliny; podawać z salsą pomidorową.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."