Warzywna Zupa Klopsikowa

Warzywna Zupa Klopsikowa
Wegetariańska zupa Klopsikowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 174 kalorie, 10g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka pieprzu, makaron spiralny, warzywa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warzywna Zupa Klopsikowa, Warzywna zupa Klopsikowa dla 3, oraz Pieczona zupa warzywno-Klopsikowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3-qt. powolna kuchenka, połącz pierwsze sześć składników. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4-5 godzin. Tuż przed podaniem wymieszać z makaronem; podgrzać. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn