Warzywa Wiosenne
Wiosenne warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Jest idealny do Wiosna. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz liście sałaty bibb, szalotki, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Duszone jagnięce golonki z wiosennymi warzywami i wiosenną Gremolatą, Smażone Warzywa Wiosenne, oraz Spaghetti Z Warzywami Wiosennymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 łyżkę masła rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj marchew, pokrojoną cebulę, szalotkę, sól morską i zmielony czarny pieprz, mieszając, aby połączyć. Przykryć i gotować 7 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać wodę i groszek; umieścić liście sałaty na wierzchu mieszaniny. Przykryć i gotować 5 minut lub aż groszek zmięknie.
Zdjąć z ognia; delikatnie wymieszać w 1 łyżce masła.