Warzywa ogrodowe Stir-fry z tofu i brązowym ryżem

Warzywa ogrodowe Stir-fry z tofu i brązowym ryżem
Ogród warzywo Stir-fry z tofu i brązowym ryżem jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz paski papryki, tofu, sos ostrygowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Veggie Tofu Stir-Fry Z Sezamem Na Brązowym Ryżu, Brown Butter Garden Vegetable Pasta Piec, oraz Smażyć Warzywa Z Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wodę i skrobię kukurydzianą w misce; wymieszać trzepaczką. Wymieszać bulion i kolejne 6 składników (bulion przez pokruszoną paprykę czerwoną).
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podgrzać 2 łyżeczki oleju roślinnego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj tofu; stir-fry 8 minut lub aż złoty kolor, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
4
Wyjąć tofu z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść tofu na kilku warstwach ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Dodaj 1 łyżeczkę oleju roślinnego do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj cebulę i paprykę, i Stir-fry 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
8
Dodać cukinię, groszek śnieżny, marchew, i kasztany wodne; stir-fry 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
CukiniaCukinia
MarchewMarchew
9
Dodać mieszankę tofu i bulionu. Doprowadzić do wrzenia i gotować 2 protokół. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
BulionBulion
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
10
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn