Ogród warzywo Stir-fry z tofu i brązowym ryżem jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz paski papryki, tofu, sos ostrygowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Veggie Tofu Stir-Fry Z Sezamem Na Brązowym Ryżu, Brown Butter Garden Vegetable Pasta Piec, oraz Smażyć Warzywa Z Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć wodę i skrobię kukurydzianą w misce; wymieszać trzepaczką. Wymieszać bulion i kolejne 6 składników (bulion przez pokruszoną paprykę czerwoną).
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Skrobia Kukurydziana
Bulion
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Podgrzać 2 łyżeczki oleju roślinnego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj tofu; stir-fry 8 minut lub aż złoty kolor, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
4
Wyjąć tofu z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Umieść tofu na kilku warstwach ręczników papierowych.