Warzywa ogrodowe Stir-fry z tofu i brązowym ryżem

Warzywa ogrodowe Stir-fry z tofu i brązowym ryżem
Ogród warzywo Stir-fry z tofu i brązowym ryżem jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz paski papryki, tofu, sos ostrygowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Veggie Tofu Stir-Fry Z Sezamem Na Brązowym Ryżu, Brown Butter Garden Vegetable Pasta Piec, oraz Smażyć Warzywa Z Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wodę i skrobię kukurydzianą w misce; wymieszać trzepaczką. Wymieszać bulion i kolejne 6 składników (bulion przez pokruszoną paprykę czerwoną).
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podgrzać 2 łyżeczki oleju roślinnego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj tofu; stir-fry 8 minut lub aż złoty kolor, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
4
Wyjąć tofu z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść tofu na kilku warstwach ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Dodaj 1 łyżeczkę oleju roślinnego do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj cebulę i paprykę, i Stir-fry 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
8
Dodać cukinię, groszek śnieżny, marchew, i kasztany wodne; stir-fry 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
CukiniaCukinia
MarchewMarchew
9
Dodać mieszankę tofu i bulionu. Doprowadzić do wrzenia i gotować 2 protokół. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
BulionBulion
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
10
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwone paski paprykiczerwone paski papryki2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.krojone kasztany wodne, odsączonekrojone kasztany wodne, odsączone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew pokrojona ukośniemarchew pokrojona ukośnie2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegałązki kolendrygałązki kolendry7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegorący gotowany ryż brązowy długoziarnistygorący gotowany ryż brązowy długoziarnisty23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy1Batoniki toffi Heathkruszony czerwony pieprzkruszony czerwony pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreociemny olej sezamowyciemny olej sezamowy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasos sojowy niskosodowysos sojowy niskosodowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona cebulacienko pokrojona cebula23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasos ostrygowysos ostrygowy12 łyżeczki czosnku w proszku1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek śnieżny, przyciętygroszek śnieżny, przycięty1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie3491 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.opakowanie tofu o obniżonej zawartości tłuszczu, odsączone i pokrojone w kostkę 1/2 calaopakowanie tofu o obniżonej zawartości tłuszczu, odsączone i pokrojone w kostkę 1/2 cala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion warzywny w puszkachbulion warzywny w puszkach3Batoniki toffi Heatholej roślinny podzielonyolej roślinny podzielony23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 43401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filiżanki plasterki cukinii (ofiliżanki plasterki cukinii (o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn