Warzywa dla dzieci z estragonem Nage
Warzywa dla niemowląt z estragonem Nage może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,26 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mielonego pieprzu, soli morskiej, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Branzino i pieczone warzywa dla niemowląt z olejem estragon-szczypiorek, Podsmażony filet z Seabass z pomidorem i cebulą Confit i ocet Sherry Nage z estragonem, oraz Estragon ryby i warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś galon wody do wrzenia w garnku. Posolić 2 łyżkami soli morskiej. Umyć warzywa dziecka pod zimną wodą w durszlaku.
Warzywa blanszować we wrzącej wodzie przez 2 minuty, odcedzić i odświeżyć w chłodnej wodzie. Dobrze wysuszyć.
W dużej patelni saute ciepła 1 łyżka masła z czosnkiem i saute aż jasnobrązowy.
Dodać zimną wodę. Gdy woda dojdzie do gotowanego na wolnym ogniu zmniejszyć ogień do niskiego i zawirować w maśle, ubijając stale, jedna łyżka stołowa na raz. Po dodaniu ostatniego masła również dodać warzywa, estragon i pieprz i po prostu ciepła przez. Smak i doprawić solą w razie potrzeby.