Warzywa Curry
Curry warzywa wymaga około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 165 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jeśli masz kolendrę, nasiona kminku, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Curry Mieszane Warzywa, Curry warzywa z jajkami, oraz Curry Warzywa I Ciecierzyca dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub dużym garnku na średnim ogniu, rozgrzać olej z curry i kminkiem, aż będzie aromatyczny. Wymieszaj bakłażan, jalapenos, ziemniaki, pomidory, sól, chili w proszku i kurkumę. Przykryć i gotować 30 do 45 minut, dodając wodę, jeśli to konieczne, aby utrzymać konsystencję gulaszu.
Przed podaniem posypać kolendrą.