Warstwy Patriotyczne
Warstwy patriotyczne to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę o Smaku Truskawkowym, galaretkę o smaku jagodowym, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Paski Siedem Warstw, Sześć warstw i Dip Chip, oraz Grecki Dip z 7 warstwami Plus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj 2 szklanki wrzącej wody do każdego smaku suchej mieszanki żelatyny w oddzielnych miseczkach średnich 2 min. lub do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać 1 szklankę zimnej wody do żelatyny w każdej misce. Przechowywać w lodówce niebieski żelatyna 1-1 / 2 godzin lub do zgęstnienia (łyżka wyciągnięta przez liści zdecydowane wrażenie).
Pozostawić żelatynę truskawkową w temperaturze pokojowej.
Do zagęszczonej żelatyny niebieskiej dodać jagody; wymieszać.
Wlać do 4-do 6-qt. szklana miska. Przechowywać w lodówce 30 min. lub do momentu, aż zestaw, ale nie twarde (żelatyna powinna trzymać się palca po dotknięciu i Kopiec).
Rozprowadzić z 3-1 / 2 szklanki ubitej polewy; przechowywać w lodówce. Tymczasem przechowywać w lodówce żelatyny truskawkowej 1-1 / 2 godziny lub aż zgęstnieje. Wymieszać truskawki; łyżką ubitą warstwę topping.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Wierzch z pozostałą bitą polewą. Przechowywać w lodówce.