Warstwowa sałatka z chleba kukurydzianego i indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj warstwową sałatkę z chleba kukurydzianego i indyka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 864 kalorii, 48g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz indyka, zieloną cebulę, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Warstwowa sałatka z chleba kukurydzianego i indyka, Warstwowa Sałatka Z Chleba Kukurydzianego, oraz Sałatka Warstwowa Z Chleba Kukurydzianego.
Instrukcje
Przygotować chleb kukurydziany zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; ostudzić i pokruszyć. Odstawić.
Wymieszać razem sos, majonez i maślankę do wymieszania.
Warstwa pokruszony chleb kukurydziany, rozdrobniona sałata, a następnie 7 składników równomiernie do 6 (3-do 4-cup) szklane Pojemniki; łyżka połowę mieszaniny dressing równomiernie na wierzchy. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny lub do 24 godzin.
Tuż przed podaniem posypać zieloną cebulką.
Podawać z pozostałą połową mieszanki opatrunkowej na boku.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy mąki kukurydzianej Martha White Buttermilk Cornbread
Wymieszać z dressingiem Parmezanowo-pieprzowym Girarda. Użyliśmy 3-kubkowych słoików w kształcie markiza z pokrywką i pierścieniem śrubowym. Aby znaleźć sprzedawcę, odwiedź www.leifheitusa.com lub zadzwoń pod bezpłatny numer 1-866-695-
Warstwa połowa każdego z pokruszonego chleba kukurydzianego, rozdrobniona sałata, a następnie 7 składników w dużej szklanej misce; łyżka połowę mieszaniny opatrunku równomiernie na górze. Powtórz warstwy kończące się mieszanką opatrunkową. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub do 24 godzin.
Wierzch posypać zieloną cebulką tuż przed podaniem. Przygotowanie: 45 min., Chill: 8 godz.
Layered Southwest Cornbread-and-Turkey Salad: substytut 1 (6-uncja) pakiet meksykańskiej mieszanki chleba kukurydzianego na 1 (6-uncja) pakiet maślanka Cornbread mix; 1 (16-uncja) butelka maślanka-Ranch dressing dla parmezan-peppercorn dressing; 1 (8-uncja) pakiet drobno rozdrobnione sery Cheddar i Monterey Jack z papryką jalapeo na rozdrobniony ser szwajcarski; i 1 (11-uncja) może słodkie całe jądro kukurydzy, odsączone, i 1 (15-uncja) może czarna fasola, opłukana i odsączona, na żółtą paprykę. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, pomijając majonez.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy mieszanki kukurydzianej w stylu meksykańskim Gladiola i sosu Ken ' s Steak House Buttermilk Ranch.