Warkocz Cebulowy Dilly
Need a wegetariańska przystawka? Dilly warkocz cebuli może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 25 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, żółtko jaja, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczywo Cebulowe Dilly, Roladki Obiadowe Dilly Onion, oraz Dilly Sweet Onion Relish.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć 1-1 / 2 szklanki mąki, cukier, drożdże, nasiona koperku, Koper i sól. W małym rondlu podgrzej kwaśną śmietanę, wodę i masło do 120°-130°; Dodaj do suchych składników. Beat na średniej prędkości przez 2 minuty.
Dodać jajko, 1/2 szklanki mąki i cebuli; pokonać 2 minuty dłużej. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować twarde ciasto.
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1-1 / 2 godzin.
Rozwal ciasto. Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię; ciasto podzielić na trzy części. Kształt każdy w 20-in. Lina.
Umieść liny na wysmarowanej blasze do pieczenia i plecionki; szczypać końce, aby uszczelnić i schować pod. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 30 minut.
Ubić żółtko i zimną wodę; przeczesać warkocz.
Piec w temperaturze 350° przez 30-40 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.