Waniliowe garnki de Crème z ciemną czekoladą i prażonymi migdałami
Waniliowe garnki de Crème z ciemną czekoladą i prażonymi migdałami to bezglutenowe przystawka. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać prażone migdały marconan, śmietana, żółtka jaj, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciemna czekolada garnki de Crème, Easy ciemna czekolada garnki de Creme, oraz Gorzka czekolada mięta pieprzowa garnki de Creme dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz mleko i 1 szklankę śmietany w średnim garnku. Podziel ziarenka wanilii na pół wzdłuż, zeskrobuj nasiona i miąższ nożem do parkowania i dodaj do garnka wraz z pustymi strąkami. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
Słonina Wieprzowa
2
Zdjąć z ognia, przykryć i niech zaparzać 30 minut.
3
Ubij żółtka i cukier z mocowaniem trzepaczki z dużą prędkością, aż mieszanina będzie gruba, jasnożółta i spadnie w wstążki, około 3 minut. Mleko i śmietanę zagotować, a następnie wlać do wylewanej miarki. Na małej prędkości, powoli skropić gorącą śmietanę do mieszaniny jaj, 1/4 szklanki na raz. Gdy połowa kremu zostanie włączona, resztę można dodać szybciej. Odcedzić mieszaninę i odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Aby twój krem był szczególnie jedwabisty, usuń wszystkie ślady białej piany z kremu (będzie to dość dużo, około 1 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Miniaturowe Wafle Waniliowe
6
Wlać mieszaninę do sześciu małych (1/2 szklanki) filiżanek kawy lub ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Umieścić na patelni do pieczenia, a następnie wlać gorącą wodę do patelni, aby dojść do połowy Na Zewnątrz filiżanek. Przykryj patelnię folią i piecz około 30 minut, aż krem lekko skręci w środku. Używając solidnej płaskiej szpatułki, przenieś kremy do stojaka, aby całkowicie ostygły. Przykryć folią; schłodzić co najmniej 4 godziny i do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki
8
Ustaw miskę na rondlu wypełnionym 1 w. wody (nie dotykając wody) i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodaj czekoladę i masło kakaowe (jeśli używasz oleju, najpierw rozpuść czekoladę, a następnie wymieszaj z olejem). Praca z 1 pot de crme na raz, i utrzymanie czekolady ciepłe w podwójnym kotle, łyżka 1 do 2 łyżeczki. czekoladę na kremie (w zależności od wielkości kubka) i końcówkę kubka, tworząc cienką, równą warstwę czekolady. Nie dodawaj dodatkowej czekolady, nawet jeśli zostało jej trochę; warstwa będzie zbyt gruba. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ubić pozostałą 1/3 szklanki śmietany. Do każdego garnka de crme doprawić bitą śmietaną i posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
11
* Znajdź masło kakaowe, olej z pestek winogron i stubby, bogate migdały Marcona na rynku Whole Foods i innych dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały Marcona
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek