Waniliowe garnki de Crème z ciemną czekoladą i prażonymi migdałami

Waniliowe garnki de Crème z ciemną czekoladą i prażonymi migdałami
Waniliowe garnki de Crème z ciemną czekoladą i prażonymi migdałami to bezglutenowe przystawka. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać prażone migdały marconan, śmietana, żółtka jaj, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciemna czekolada garnki de Crème, Easy ciemna czekolada garnki de Creme, oraz Gorzka czekolada mięta pieprzowa garnki de Creme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz mleko i 1 szklankę śmietany w średnim garnku. Podziel ziarenka wanilii na pół wzdłuż, zeskrobuj nasiona i miąższ nożem do parkowania i dodaj do garnka wraz z pustymi strąkami. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Zdjąć z ognia, przykryć i niech zaparzać 30 minut.
3
Ubij żółtka i cukier z mocowaniem trzepaczki z dużą prędkością, aż mieszanina będzie gruba, jasnożółta i spadnie w wstążki, około 3 minut. Mleko i śmietanę zagotować, a następnie wlać do wylewanej miarki. Na małej prędkości, powoli skropić gorącą śmietanę do mieszaniny jaj, 1/4 szklanki na raz. Gdy połowa kremu zostanie włączona, resztę można dodać szybciej. Odcedzić mieszaninę i odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Aby twój krem był szczególnie jedwabisty, usuń wszystkie ślady białej piany z kremu (będzie to dość dużo, około 1 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Wlać mieszaninę do sześciu małych (1/2 szklanki) filiżanek kawy lub ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Umieścić na patelni do pieczenia, a następnie wlać gorącą wodę do patelni, aby dojść do połowy Na Zewnątrz filiżanek. Przykryj patelnię folią i piecz około 30 minut, aż krem lekko skręci w środku. Używając solidnej płaskiej szpatułki, przenieś kremy do stojaka, aby całkowicie ostygły. Przykryć folią; schłodzić co najmniej 4 godziny i do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Ustaw miskę na rondlu wypełnionym 1 w. wody (nie dotykając wody) i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodaj czekoladę i masło kakaowe (jeśli używasz oleju, najpierw rozpuść czekoladę, a następnie wymieszaj z olejem). Praca z 1 pot de crme na raz, i utrzymanie czekolady ciepłe w podwójnym kotle, łyżka 1 do 2 łyżeczki. czekoladę na kremie (w zależności od wielkości kubka) i końcówkę kubka, tworząc cienką, równą warstwę czekolady. Nie dodawaj dodatkowej czekolady, nawet jeśli zostało jej trochę; warstwa będzie zbyt gruba. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Ubić pozostałą 1/3 szklanki śmietany. Do każdego garnka de crme doprawić bitą śmietaną i posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
* Znajdź masło kakaowe, olej z pestek winogron i stubby, bogate migdały Marcona na rynku Whole Foods i innych dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały MarconaMigdały Marcona
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn