Waniliowa Biała Czekolada Panna Cotta Z Truskawkami
Przepis waniliowa Biała czekolada Panna Cotta z truskawkami może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w ok. 4 godziny i 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka wanilii, cukier granulowany, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Sprawdza się jako dość drogi deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Waniliowa PANNA COTTA z truskawkami balsamicznymi, Waniliowa Panna Cotta z czekoladowym Ganache, oraz Czekoladowa panna cotta z lodami waniliowymi i syropem truskawkowym.
Instrukcje
Do rondla włożyć śmietanę, mleko i waniliową (w całości). 2
Podgrzewać na bardzo małym ogniu, aż prawie się gotuje, ciągle mieszając. 3
Umieścić arkusze żelatyny w wodzie do namoczenia. 4
Dodać cukier do ciepłej mieszaniny śmietany i mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia. 5
Usuń wanilię, a następnie dodaj czekoladę i mieszaj do rozpuszczenia. 6
Dodać żelatynę do mieszaniny i wymieszać.7
Wyjmij z ognia i upewnij się, że mieszanina jest całkowicie gładka.8 ostudzić, następnie wlać do ramekinów.9 pozostawić w lodówce na około 4 godziny.10 jeśli chcesz, poluzuj panna cotta z ramekinów, umieszczając je na kilka chwil w ciepłej wodzie, a następnie obracając na talerzu. 11 uważam, że smak jest najlepszy, jeśli wyjmiesz panna cotta z lodówki około 10 minut przed potrzebą.
Podawać z posiekanymi świeżymi truskawkami.