Walentynki coeur à la Creme z malinami
Walentynkowy Coeur à la Crème z malinami może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 150 g tłuszczu, oraz w sumie 1698 kalorii. 103 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Mieszanka crème fraîche, cukier puder, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Deser dla dwojga: Walentynki coeur à la Crème, Francuski w mgnieniu oka: Słodkie Walentynki Coeur a la Creme z sosem truskawkowym, oraz Coeur à la Crème dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw mały stojak chłodzący wewnątrz małej, obramowanej blachy do pieczenia. Linia A coeur à la creme mold z czterech arkuszy gazę, jeden z góry drugiej. Umieść formę na górze regału chłodzącego i odstaw na bok.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek połącz mascarpone i Creme fraîche, uderzając na średnich i niskich obrotach, aż do uzyskania kremowej konsystencji. Powoli dodawać cukier puder, ubijając aż do całkowitego włączenia. W razie potrzeby zeskrobać boki miski.
Dodaj wanilię, skórkę cytrynową i sól. Beat aż dobrze wymieszane.
Skropić gęstą śmietaną, cienkim strumieniem i ubijać, aż krem zgęstnieje do miękkich szczytów.
Zgarnij krem do wyłożonej formy serca, upewniając się, że wciśniesz go w narożniki formy. Wchodzisz na krawędzie gazę na górze formy na pokrycie śmietany. Upewnij się, że jest przestrzeń między formą a patelnią pod nią, aby umożliwić właściwy drenaż. Przesuń blachę do lodówki i niech spuścić na osiem godzin, lub na noc. Po wyssaniu kremu, wyrzuć płyn odpływowy i rozprowadź serce na talerzu.
Połącz maliny i cukier w misce i dobrze wymieszaj, delikatnie tłucz jagody, aby uzyskać nieco dodaną konsystencję. Przykryć miskę i odstawić na 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.
Skropić niezmłóconym coeur à la crème i podawać natychmiast (z dwiema łyżkami!).