Wake-Up Call: Blood Orange Citrus Cooler
Wake-Up Call: Blood Orange Citrus Cooler to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 napój. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z pomarańczy, sok tangelo, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 62 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Przepis na sok buraczkowy Little Beet ' s Wake Up Call, Wake Up Call: Słodki Sok Z Buraków, oraz Blood Orange Citrus Twist.
Instrukcje
Połącz wszystkie soki razem, aby uzyskać 3/4 szklanki (6 oz) soku. Delikatnie ubić miód do rozpuszczenia.
Wlać lód i dopełnić wodą gazowaną do chłodnicy. Na cytrusowy toddy, dodać gorącą wodę i wymieszać.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.