Wakacyjny mostek z pikantną cebulą Jus
Wakacyjny mostek ze słoną cebulą Jus może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.13 za porcję. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, olej roślinny, pomidory w puszkach, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest super. Podobne przepisy to Mostek Wakacyjny, Holiday Brisket Pot Pie, oraz Mostek Wakacyjny.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu 8-litrowym na średnim ogniu.
Dodać cebulę i kabaczek i gotować na średnim ogniu, aż będą miękkie-chrupiące.
Doprawić wołowinę według uznania. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodać wołowinę do rondla i gotować, aż będzie dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Dodaj bulion, sok pomarańczowy, wino, brązowy cukier i pomidory do rondla i podgrzej do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Odstaw wołowinę do rondla. Przykryć i gotować przez 2 godziny.
Odstawić warzywa do rondla. Przykryć i gotować przez 1 godzinę lub aż wołowina będzie przetargu widłowego.
Wyjąć wołowinę na deskę do krojenia.
Wołowinę podawać z warzywami i sosem.