Wakacyjny Deser Bezowy

Wakacyjny Deser Bezowy
Wakacyjny deser bezowy to bezglutenowe i bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Ten przepis służy 2 i kosztuje 55 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka śmietany Tatar, białko jaja, syrop czekoladowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deser Bezowy Rabarbarowy, Walentynkowy deser bezowy, oraz Deser Wiśniowy Bezowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić białko w małej misce i odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać krem z kamienia nazębnego, ekstrakt i sól. Beat na średniej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając wysoko, aż powstaną sztywne, błyszczące szczyty i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Przykryć blachę do pieczenia pergaminem. Łyżka mieszaniny jaj w dwóch kopcach na papierze. Używając tylnej części łyżki, lekko uformuj krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec w temperaturze 250° przez 35 minut. Wyłącz piekarnik i nie otwieraj drzwi; pozostaw skorupy do wyschnięcia w piekarniku przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Aby podać, napełnij skorupy lodami; top każdy z sosem czekoladowym, kokosem i wiśnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn