Włoskie smażone kwiaty cukinii
Przepis Włoskie smażone kwiaty cukinii jest gotowy w około 43 minuty i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz liście mięty, piwo, mąkę samozbierającą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Nadziewane kwiaty cukinii, Nadziewane kwiaty cukinii z sosem oliwkowym, oraz Smażone kwiaty cukinii.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki na ciasto wymieszać w misce.
Białka ubić na sztywno i złożyć do ciasta.
Każdą cukinię przeciąć na 1/2 długości, ale nie przeciąć na całej długości, więc na końcu nadal masz nienaruszony kwiat.
Rozgrzać olej do głębokiego smażenia do 375 stopni F (190 stopni C). Każdą cukinię z kwiatem zanurzamy w cieście i smażymy na oleju, aż będzie chrupiąca i złocista.
Odsączyć na papierze kuchennym, następnie ułożyć na talerzu, posypać solą, chiles i miętą, skropić octem.