Włoskie podgrupy i grzanki czosnkowe

Włoskie podgrupy i grzanki czosnkowe
Włoski Sub kropielnica i czosnek tosty Floaters może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.87 za porcję. Jedna porcja zawiera 1211 kalorii, 64G białka, oraz 55 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz makaron gemelli, pomidory z puszki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Włoski Tost Czosnkowy, Włoska kropielnica z kurczaka z borowikami, Portobello i papryką, oraz ser czosnek tosty, jak zrobić ser czosnek tosty.

Instrukcje

1
Umieść garnek do zupy lub głęboką jednostronną patelnię na górze pieca i rozgrzej do średnio wysokiego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać oliwę z oliwek, 2 zwoje patelni i kiełbasę. Brązową i pokruszyć kiełbasę, odcedzić nadmiar tłuszczu w razie potrzeby następnie dodać szynkę i pepperoni. Mięso gotować razem 2 protokół następnie dodać paprykę i cebulę i gotować 2 lub 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać pokrojone w kostkę pomidory i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj wywar z kurczaka i zagotuj kropielnicę. Wymieszać z makaronem i gotować przez 8 minut. Zrobić grzanki, podczas gdy makaron gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
GrzankiGrzanki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
W dużym ogniu patelni o 1/4 szklanki oliwy z oliwek, 4 obroty patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
7
Dodać chleb do oleju czosnkowego, wrzucić i tosty kostki 5 lub 6 protokół. Doprawić tosty kostki płatkami czerwonej papryki, oregano i dużą ilością startego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
8
Wymieszaj rukolę z zupą tuż przed podaniem. Kadzi się kropielnica i float kilka toasty kostki chleba czosnkowego w każdej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Monte Bernardi Sa ' Etta Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 44 dolarów za butelkę.
Monte Bernardi Sa ' Etta Chianti Classico Riserva
Monte Bernardi Sa ' Etta Chianti Classico Riserva
Rubinowa czerwień w wyglądzie. Aromaty są typowe dla odmiany: eleganckie, owocowe, jeżyn, wiśni, fiołków i not mineralnych suche, ciepłe, dość miękkie na podniebieniu. Smaczne, świeże i lekko taninowe z intensywnym, długim finiszem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn