Włoskie Paluszki Z Kurczaka

Przepis włoski paluszki z kurczaka może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 220 kalorii, 23G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pierś z kurczaka, przyprawy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone Chrupiące Włoskie Paluszki Z Kurczaka, Kreacja Kulinarna: Włoskie Paluszki Z Kurczaka Owinięte Boczkiem, oraz Paluszki Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. Spray 15x10x1-cala patelnia z natryskiem do gotowania. W średniej misce, wrzucić kurczaka i jajko.
W zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, umieść mieszankę Bisquick i włoską przyprawę; uszczelnij torbę i wstrząśnij, aby wymieszać.
Dodaj kurczaka; seal worek i wstrząsnąć do Płaszcz kurczaka z mieszaniny Bisquick.
Umieść kurczaka w pojedynczej warstwie na patelni.
Piec odkryte 14 do 16 minut, obracając kurczaka po 6 minutach, aż kurczak jest brązowy i chrupiące na zewnątrz i nie różowy w środku.
Podawać z sosem makaronowym do maczania.