Włoskie Ciasteczka Maślane
Włoskie ciasteczka Butterball mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 35 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz jajko, proszek do pieczenia, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Zupa Butterball, Ricciarelli, włoskie ciasteczka migdałowe i porady na świąteczne ciasteczka bezglutenowe, oraz Włoskie Ciasteczka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmarować blachę do pieczenia.
Ubij razem masło i 3/4 szklanki cukru cukierniczego z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka.
Dodaj jajko, ekstrakt z wanilii i ekstrakt z migdałów. Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól w misce i wymieszać do mieszaniny masła, aż tylko włączone. Uformuj ciasto na 1-calowe kulki i ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia oddalonej od siebie o około 2 cale.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będzie jędrny, około 10 minut. Schłodzić na arkuszu przez 10 minut przed wyjęciem, aby całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Rozłóż 1/4 szklanki cukru cukierniczego na talerzu; schłodzone ciasteczka rozwałkuj w cukrze cukierniczym, aby pokryć.