Włoskie Ciasteczka I
Włoskie ciasteczka i może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1001 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 16%. Podobne przepisy to Ricciarelli, włoskie ciasteczka migdałowe i porady na świąteczne ciasteczka bezglutenowe, Włoskie Ciasteczka Figowe, oraz Włoskie Ciasteczka Figowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W dużej misce, śmietana razem masło i cukier, aż będzie gładka.
Wymieszać w jajku i wanilii.
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia, wymieszać ze śmietaną aż do wymieszania. Ciasto podzielić na porcje wielkości orzecha włoskiego.
Zwiń każdy kawałek w linę, a następnie uformuj pętlę.
Umieść ciasteczka 2 cale od siebie na przygotowanych arkuszach ciasteczek.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku, aż będzie jędrny i złoty na brzegach.