Włoskie Bułeczki Pszenne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskich bułek pszennych. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. 61 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mąki, ciepłej wody, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Bułki Pełnoziarniste, Bułki Pełnoziarniste, oraz Bułeczki Z Miodem Pełnoziarnistym.
Instrukcje
W małej misce, połączyć oliwę z oliwek, biały cukier i sól.
Dodać wrzącą wodę i wymieszać, aby rozpuścić cukier; odstawić do ostygnięcia.
W małej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Odstawić, aż kremowy, o 10 protokół.
Gdy mieszanina cukru i wody ostygnie, dodać mieszaninę drożdży, jajka, mąkę pełnoziarnistą i 2 szklanki mąki chlebowej. Wymieszaj pozostałą mąkę, 1/2 szklanki na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Gdy ciasto się połączy, przekręć je na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniataj, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 minut.
Ciasto podzielić na dwadzieścia cztery równe kawałki i uformować w rundy.
Umieścić rundy na lekko nasmarowanych blach do pieczenia. Przykryć rolki wilgotną szmatką i odstawić do podwojenia objętości, około 40 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, około 15 do 20 protokół.