Włoski teściowa Dressing może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 347 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.4 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka cebuli, oliwa z oliwek, oliwki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoski Dressing, Włoski Dressing, oraz Italian Dressing II dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 121°. masło 13x9x2 " naczynie do pieczenia; odstawić. Rodzynki moczyć W1 szklance bulionu w małej misce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rodzynki
Masło
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
2
Chleb rozsypać w jednej warstwie na osuszonej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Piec, mieszającokazami, do wyschnięcia, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Ostudzić i przenieść do bardzo dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni overmedium-wysokiej ciepła; dodać Szwajcarskich liści Chardi mieszać stale, aż tylko zwiędły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Miska Transferto z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Podgrzać 2 łyżki oleju w tym samymkillet; dodać łodygi i gotować, często mieszając, aż chrupiące-przetargu, 3-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
8
Dodaj do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
Podgrzać 4 łyżki oleju i 1/4 szklanki masła w tym samym miejscu; dodać cebulę i czosnek. Mieszać często dopoczątek brązowy, około 10 minut.Wymieszać z octem i cukrem; gotować, aż vinegaris prawie odparował, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Masło
Czosnek
Cebula
Cukier
Olej Do Smażenia
10
Dodać mieszankę cebuli do chard w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
11
Addraisins z bulionem, oliwkami, i następne 5składników; delikatnie złożyć w mieszance Chlebowej, aby dokładnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki
Chleb
Bulion
12
Mżawka w 1 kubekbroth i wrzucić delikatnie.
13
Niech ostygnie całkowicie.
14
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
15
Trzepaczka pozostała 1 szklanka bulionu i jaj w małej misce. Delikatnie ułożyć do dressingu, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
16
Przełożyć do przygotowanego naczynia, przykryć folią i piec do momentu, aż termometr włożony zostanie do środka naczynia o temperaturze 160 ° F, około 40 minutes.DO AHEAD: Dressing można zrobić 1 dniahead. Odsłaniać; ostudzić. Cover; chill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
17
Piec dressing, uncovered, aż zestaw andtop jest rumiane i chrupiące, 40-45 minutdługsze (jeśli schłodzone, dodać 10-15 minut).