Voulas Offshore Cafe nadziewane liście winogron jest bezglutenowy hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, mieloną wołowinę, białka jaj i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Nadziewane Liście Winogron, Nadziewane Liście Winogron, oraz Nadziewane Liście Winogron.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać olej. Po podgrzaniu dodać: mieloną wołowinę, cebulę, ryż i czosnek i podsmażyć, aż hamburger się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Usunąć z ognia; wymieszać z pietruszką, koperkiem, solą, pieprzem i oregano. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Umieść liście winogron w misce i zalej liśćmi wodą. Moczyć przez 15 minut i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Winogron
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Liście przenieść, matowe-strona w dół, do ręczników papierowych do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Stuff liści winogron za pomocą 1 heaping łyżka mieszaniny w środku matowej stronie liścia i złożyć zewnętrzne części w kierunku środka; i zwinąć jak burrito. Nie zwinąć zbyt mocno. Ułóż rolki obok siebie warstwami na głębokiej patelni do pieczenia. Po zakończeniu napełnij patelnię wodą do góry liści winogron i umieść masło na wierzchu. Przykryć folią i piec 1 godzinę lub do wchłonięcia wody przez liście winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Winogron
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
1
W dużym garnku doprowadzić bulion z kurczaka do wrzenia, zmniejszyć ogień i dodać gnojowicę skrobi kukurydzianej, aby miała konsystencję sosu. Miej białka jaj, które ubijałeś w dużej misce i dodaj do nich sos powoli składający się. Uważaj, aby nie gotować białych, tylko je temperować. Ubijaj, aż uzyskasz kremową konsystencję i dodaj sok z cytryny. Do tego smaku cytrynowego może trzeba dodać więcej soku z cytryny, aby uzyskać odpowiedni smak cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
2
Liście winogron podsmażamy i na wierzch zalewamy sosem. Powinno być z haka.