Voulas Offshore Cafe Nadziewane Liście Winogron

Voulas Offshore Cafe Nadziewane Liście Winogron
Voulas Offshore Cafe nadziewane liście winogron jest bezglutenowy hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, mieloną wołowinę, białka jaj i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Nadziewane Liście Winogron, Nadziewane Liście Winogron, oraz Nadziewane Liście Winogron.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać olej. Po podgrzaniu dodać: mieloną wołowinę, cebulę, ryż i czosnek i podsmażyć, aż hamburger się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Usunąć z ognia; wymieszać z pietruszką, koperkiem, solą, pieprzem i oregano. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Umieść liście winogron w misce i zalej liśćmi wodą. Moczyć przez 15 minut i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Liście przenieść, matowe-strona w dół, do ręczników papierowych do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Stuff liści winogron za pomocą 1 heaping łyżka mieszaniny w środku matowej stronie liścia i złożyć zewnętrzne części w kierunku środka; i zwinąć jak burrito. Nie zwinąć zbyt mocno. Ułóż rolki obok siebie warstwami na głębokiej patelni do pieczenia. Po zakończeniu napełnij patelnię wodą do góry liści winogron i umieść masło na wierzchu. Przykryć folią i piec 1 godzinę lub do wchłonięcia wody przez liście winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1
W dużym garnku doprowadzić bulion z kurczaka do wrzenia, zmniejszyć ogień i dodać gnojowicę skrobi kukurydzianej, aby miała konsystencję sosu. Miej białka jaj, które ubijałeś w dużej misce i dodaj do nich sos powoli składający się. Uważaj, aby nie gotować białych, tylko je temperować. Ubijaj, aż uzyskasz kremową konsystencję i dodaj sok z cytryny. Do tego smaku cytrynowego może trzeba dodać więcej soku z cytryny, aby uzyskać odpowiedni smak cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Liście winogron podsmażamy i na wierzch zalewamy sosem. Powinno być z haka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn