Virgin Gin and Tonic
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Virgin Gin and Tonic. Ten przepis służy 1 i kosztuje $10.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. Mieszanka jagód jałowca, cytryny, limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Malina-rabarbar Bellini Smoothie w / jagody (Virgin ... or not so Virgin) (wideo), Gin z tonikiem, oraz Virgin Sangria dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jałowiec, kolendrę i anyż na małej patelni na średnim ogniu i tosty, potrząsając patelnią od czasu do czasu, aż pachną, o 3 protokół.
Wyjąć do średniej miski.Używając obieraczki do warzyw, usuń skórkę z cytryny i dodaj ją do miski.
Umieść staromodny kieliszek w zamrażarce, aby schłodzić przez 5 minut.Napełnij schłodzoną szklankę lodem i dodaj 2 uncje bezalkoholowego naparu z białego wina. Delikatnie pocierać cytrynę lub limonkę wzdłuż krawędzi szklanki, a następnie wycisnąć i wrzucić do szklanki. Top z tonikiem wody, delikatnie wymieszać do włączenia, i podawać natychmiast. Przechowywać w lodówce pozostałą infuzję wina przez okres do 1 miesiąca.