Veggie Egg Scramble

Veggie Egg Scramble
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać jajko jajko Veggie spróbować. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 3. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pieprz, pieprz, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Summer Veggie Egg Scramble, Jajecznica wegetariańska z awokado, oraz Jajko z szynką i jajko Wegetariańskie przy użyciu szynki Sugardale.

Instrukcje

1
W misce ubić jajka, białka, wino lub bulion, sól, pieprz i czosnek w proszku; odstawić. W dużej patelni nonstick, podsmażyć zielony pieprz, cebula i grzyby na maśle i oleju przez 3 minut lub do chrupkiego-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Zielony PieprzZielony Pieprz
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
PieprzPieprz
BulionBulion
CebulaCebula
JajkoJajko
SólSól
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Zmniejszyć ciepło do średniego. Wymieszać w mieszaninie jaj; gotować i mieszać, aż jajka są całkowicie ustawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Posypać serem i bazylią. Przykryć i zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BazyliaBazylia
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia5
Magazyn