Vegas style Mac ' N ' Cheese z grillowanym homarem

Vegas style Mac ' N ' Cheese z grillowanym homarem
Vegas style Mac ' N ' Cheese z grillowanym homarem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 3,56 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1390 kalorii, 46g białka, oraz 87 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać ostry sos, czosnek, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Konkurs Kennebunkport Homar Grillowany ser i grillowany ser Akademia, Ogony Homara Z Grilla W Stylu Baja, oraz Homar Grillowany Ser dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu 6-litrowym na małym ogniu rozpuść masło i dodaj cebulę i czosnek. Powoli pocić na małym ogniu, aż półprzezroczyste, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać mąkę, mieszając do połączenia, i zawierać wszystkie suche składniki, wraz z ostrym sosem. Mieszać do uzyskania jednolitego. Powoli ubij w gęstej śmietanie. Podgrzać do średniej temperatury, dodać sery i ciągle mieszać, aż ser się rozpuści. Uwaga kucharza: nie doprowadzaj tej mieszaniny do wrzenia; temperatura nie powinna przekraczać 140 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Przynieś 2 galony osolonej wody (powinieneś być w stanie skosztować soli, około 1/2 szklanki) do wrzenia w garnku 12-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać makaron; gotować około 6 minut, lub aż al dente. Odcedzić i natychmiast schłodzić, spłukując lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
5
Dziesięć minut przed chcesz mac na stole, w bardzo dużej patelni nonstick, ciepły sos serowy na średnim ogniu, stale mieszając z żaroodporną gumową szpatułką. Gdy sos serowy dojdzie do duszenia, dodaj zimny makaron i mięso homara. Powrót do gotowanego na wolnym ogniu, stale mieszając. Włączyć ciepły makaron i sos do dużego naczynia żaroodpornego, o wielkości 6-quart. Uwaga kucharza: w przypadku pojedynczych porcji, oddzielić makaron na 8 pojedynczych potraw zapiekanych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wierzch obficie z dodatkową rozdrobnioną mieszanką Cheddar i okruchy chleba. Gładka bułka tarta na równą warstwę makaronu i poklepać palcami, tworząc luźną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Umieść pod brojlerem, aż okruchy będą jeszcze złotobrązowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
8
Udekorować posiekaną natką pietruszki i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
9
W robocie kuchennym połącz pietruszkę, czosnek, olej i sól. Rozdzielić homary na pół od głowy w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
10
Wyjąć pazury i gotować przez 5 minut we wrzącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
11
Usuń parcookowane mięso z pazurów i golonek i marynuj razem z rozszczepionymi ogonami w mieszaninie pietruszki przez 20 do 30 minut. Na Dobrze naoliwionym grillu o wysokiej temperaturze, grilluj mięso z ogona homara w dół, wraz z mięsem pazurów i golonek, aż lekko zwęglone. Mięso homara pokroić w 1/2 cala kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
Ogony HomaraOgony Homara
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki do połączenia. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda suchamusztarda sucha6Spód: okruszki z herbatników grahammąka uniwersalnamąka uniwersalna57papryka habaneroWłoski ser fontina, rozdrobnionyWłoski ser fontina, rozdrobniony2Spód: okruszki z herbatników grahamdrobno mielony świeży czosnekdrobno mielony świeży czosnek2goździkiczosnek goya®czosnek goya®1warzywo (np. szpinak)2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)2warzywo (np. szpinak)2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone1warzywo (np. szpinak)Papryka węgierskaPapryka węgierska1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól koszerna, plus więcej do wody z makaronusól koszerna, plus więcej do wody z makaronu1kilogramyhomary (live)homary (live)907papryka habanerosuche łokcie makaronusuche łokcie makaronu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek, plus więcej do szczotkowania grillaoliwa z oliwek, plus więcej do szczotkowania grilla2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2Spód: okruszki z herbatników grahamdrobno mielona świeża cebuladrobno mielona świeża cebula4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePanko bułka tartaPanko bułka tarta113papryka habaneroświeże tarte Włoskie Parmigianoświeże tarte Włoskie Parmigiano8trochę posiekanej cukiniiPosiekana natka pietruszki, do dekoracjiPosiekana natka pietruszki, do dekoracji2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweliście pietruszkiliście pietruszki227papryka habaneroser topiony, pokrojony w kostkęser topiony, pokrojony w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży tarty włoski ser Romanoświeży tarty włoski ser Romano2warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala6Spód: okruszki z herbatników grahamuncje solone masłouncje solone masło113papryka habaneroostry żółty Cheddar, rozdrobniony, plus około 4 filiżanek do polewaniaostry żółty Cheddar, rozdrobniony, plus około 4 filiżanek do polewania0warzywo (np. szpinak)kurkumakurkuma
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn