Vegan Maple Pear Butter
Vegan Maple Pear Butter może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 64 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, połówki gruszek, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rozdrobniona Sałatka z jarmużu i gruszek z sosem klonowym tahini {Vegan}, Masło klonowe jabłko-gruszka, oraz Wegańskie Masło Klonowe Lody Orzechowe.
Instrukcje
Połącz wszystkie powyższe składniki w dużym garnku i doprowadzić go do gotowanego na wolnym ogniu.Gotować delikatnie przez około 15 minut, aż wszystkie suszone gruszki będą miękkie i ponownie nawodnione, mieszając mieszaninę od czasu do czasu.
Ostudzić na kilka minut, a następnie przenieść wszystko do robota kuchennego lub blendera i dokładnie puree.Mieszanina będzie bardzo gruba, więc upewnij się, że zeskrobać po bokach miski raz lub dwa razy, aby uzyskać rzeczy całkowicie gładkie.Łyżkę masła gruszkowego włożyć do czystych słoików i szczelnie zamknąć.Przechowywać w lodówce przez okres do 2 tygodni, gdzie nadal będzie lekko zagęszczać w miarę stygnięcia.