Vampire Cheesecake Bites

Vampire Cheesecake Bites
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis służy 16. Jeśli 56 centów za porcję spada twój budżet, wampirzy sernik może być świetny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, okruchy krakersów Grahama, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Wampir, Wampir, oraz Krew Wampira.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 16 regularnych filiżanek do muffinek. W małej misce, wymieszać okruchy krakersów graham, 1/4 szklanki cukru i roztopionego masła. Wciśnij 1 łyżkę mieszanki mocno w dno każdego kubka muffin na skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W dużej misce, beat twarogu i pozostały 1/2 szklanki cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać wanilię, skórkę cytryny i jajka; ubić na gładką masę. Łyżka napełniania równomiernie na skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
WaniliaWanilia
JajkoJajko
5
Piec 20 do 25 minut lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z patelni do stojaków chłodzących; schłodzić 30 minut.
7
Ze słomy, po 2 otwory w górnej części każdego sernika. Łyżka zachowuje się w małej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; worek uszczelniający.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
8
Odciąć dolny róg worka; wycisnąć worek, aby przetworzyć przetwory w otwory, a na wierzchu serniki wyglądać jak ślady kłów. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do schłodzenia. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn