Valentine ' s Creamy JELL-o® JIGGLERS
Valentine ' s Creamy JELL-o® JIGGLERS to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 50. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 6G białka, oraz 0g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę, wodę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Wielkanocne kremowe galaretki, JELL-O Creepy Crawly JIGGLERS, oraz Galaretki Walentynkowe serduszka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do mieszanek żelatynowych w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 min. za ochłodzenie.
Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.)
Dodać do żelatyny; mieszać aż do wymieszania.
Wlać do patelni 13x9 cali.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Zanurz dno patelni w ciepłej wodzie 15 sek.
Pokrój w 24 dekoracyjne kształty za pomocą 2-calowych foremek do ciastek w kształcie serca, uważając, aby przeciąć całą drogę przez mieszaninę żelatyny na dno patelni. Podnieś JIGGLERY z patelni.