Upiorny Pudding Dyniowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz żelatynę, cukier, białka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tipsy Ghostly Guzzle Pudding Shots-Moja Oda do kubków Pudding Halloween, Ghostly Pudding Milk Shake, oraz Upiorne ciasteczka nietoperza i Kota dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na budyń: umieść 1 łyżkę zimnej wody w dużej misce.
Posypać powierzchnię żelatyną, nie mieszać i odstawić, aż żelatyny zmiękną i zakwitną
Przynieś kilka centymetrów wody do wrzenia w rondlu, który może pomieścić miskę miksera stojaka nad wodą.
W żaroodpornej misce ubić mleko, cukier, żółtka, cynamon i sól. Ustaw miskę nad wrzącą wodą i gotuj, stale mieszając żaroodporną łopatką, aż mieszanina zacznie zagęszczać się i pokryje tylną część łyżki i prawie się zagotuje, 10 do 12 minut. Natychmiast wyjąć z ognia i zalać żelatynę, stale ubijając, aż żelatyna całkowicie się rozpuści i równomiernie rozpuści.
Ubijamy dynię, aż wszystko będzie gładkie.
Równomiernie podzielić mieszaninę na 12 małych kubków 3 uncji (papier działa dobrze) i przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 4 do 8 godzin.
Do polewy: doprowadzić kilka centymetrów wody do wrzenia w rondlu, który może pomieścić miskę miksera stojaka nad wodą.
W misce ręcznie ubić 2 białka, cukier, śmietanę tartą i sól. Ustaw miskę nad wrzącą wodą i kontynuuj ubijanie, aż mieszanina będzie gorąca w dotyku i cukier się rozpuści, około 1 do 2 minut.
Przenieść miskę do miksera i ubić z mocowaniem trzepaczką ze średnią prędkością, aż jajka utrzymają sztywny szczyt, około 5 minut.
Łyżka polewa na puddingi w kształcie ducha. Udekorować Oczy cukierków i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.