Ugotuj książkę: zimowa sałatka Farro
Gotuj książkę: zimowa sałatka Farro jest wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Udaj się do sklepu i odbierz farro, por, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ugotuj książkę: zimowa sałatka Farro, Ugotuj książkę: makaron Farro z pikantnym sosem pomidorowym Salami i świeżą miętą, oraz Zimowa Sałatka Farro dla podobnych receptur.
Instrukcje
Blanszujemy marchewkę i Por w dużym garnku z mocno osoloną wodą, gotując do miękkości, o 3 protokół.
Odcedzić i schłodzić w lodowatej wodzie.
Połączyć marchewkę. por, tymianek i farro w misce. Ubierz z olejem i octem do smaku.
Dobrze wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Aby zrobić około 5 szklanek gotowanego farro, podgrzać 2 łyżki na oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia w dużym garnku na średnim ogniu. Posiekaj, a następnie dodaj 1 małą cebulę,1 małą marchewkę i 1 małą łodygę selera. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać warzywa, aby pokryć je olejem. Przykryj garnek i obniż ogień. Gotować warzywa, aż zmiękną, o 10 protokół.
Dodaj 2 szklanki farro. Wymieszaj, aby pokryć go sokami z oleju i warzyw.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć o około 1/2 cala. Podnieść ciepło i doprowadzić wodę do wrzenia, a następnie dostosować ciepło tak Farro simmers.
Gotować farro, aż będzie miękka, o 20 protokół, dodając więcej wody, jeśli garnek wygląda sucho.
Wyjąć i wyrzucić aromatyczne warzywa.
Podawać na ciepło, tak jak ryż lub w temperaturze pokojowej.