Ugotuj książkę: tarta ze szparagami i estragonem

Ugotuj książkę: tarta ze szparagami i estragonem
Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 7G białka, oraz 32G tłuszczu. Mieszanka średnio grubych szparagów, liście 4, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 33 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ugotuj książkę: Czarne Trąbki i słodka kukurydza w sosie estragonowym, Ugotuj książkę: tarta Melasowa, oraz Ugotuj książkę: tarta bananowa Tatin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić masło na małe kawałki i wcierać w mąkę opuszkami palców, aż będzie przypominać grubą bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Bułka TartaGruba Bułka Tarta
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2
Wymieszać z żółtkiem i wystarczającą ilością wody, aby uzyskać twarde ciasto. Przekonasz się, że potrzebujesz około łyżki wody lub nawet mniej. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
3
Rozwałkuj ciasto, aby pasowało do 9-calowej (22 cm) patelni do tarty (życie będzie łatwiejsze, gdy przyjdziesz pokroić tartę, jeśli masz patelnię z wyjmowanym dnem), wciskając ciasto w narożniki. Nakłuć podstawę ciasta widelcem, a następnie przechowywać w lodówce przez dobre dwadzieścia minut. Nie daj się skusić, aby przegapić ten krok; chłodzenie zatrzyma kurczenie się ciasta w piekarniku. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do temperatury 400 ° F (200°C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Piec na ślepo przez dwanaście do piętnastu minut, aż ciasto będzie blado złociste i suche w dotyku. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
5
Obniżyć temperaturę pieca do 180°C (350°F). Przynieś dużą patelnię wody do wrzenia, upuść szparagi i pozwól mu gotować przez siedem lub osiem minut, aż będzie dość miękki. Później otrzyma więcej gotowania, ale chcesz, aby był całkowicie miękki po czasie w piekarniku, ponieważ jego konsystencja ledwo zmieni się później pod kremem. 
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wrzucamy śmietanę do dzbanka lub miski i delikatnie widelcem ubijamy jajka. Estragon grubo posiekać i dodać do śmietany z przyprawą soli i czarnego pieprzu. Pokrój szparagi na krótkie długości, usuwając wszelkie twarde końce. Rozsypać na częściowo upieczonej skorupce ciasta, następnie wlać masę śmietanowo-jajeczną i rozsypać ser na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Dodatkowe Ciasto Na Ciasto, OpcjonalnieDodatkowe Ciasto Na Ciasto, Opcjonalnie
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Piec przez około czterdzieści minut, aż nadzienie będzie złote i ustawione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn